pühapäev, 24. veebruar 2013

Roosakaslillad kindad

Roosakaslilla mütsi ja kaeluse juurde sain lõpuks valmis ka kindad. Lõng ikka sama Katia Peru (40% vill, 40% akrüül, 20% alpaka), kulus täpselt üks tokk. Vardad 3,5. Muster sama, mis mütsil.



esmaspäev, 4. veebruar 2013

DROPS ♥ You #2 vest.

Jaanuarikuu külmade ajal kudusin omale sooja vesti Dropsi armastuse lõngast. Hästi mõnus, pehme ja soe lõng: 50% alpaca, 40% vill ja 10% lina, 100g = 100m. Sellest lõngast kududa oli lausa nauding, kudumine edenes superkiiresti ja olen vestiga ülirahul. Muster Dropsi lehelt 121-10 ja lõng DROPS ♥ You #2. Ringvardad nr. 6 ja kulus vähem kui neli tokki.












pühapäev, 3. veebruar 2013

Kalasaba koemuster.


Garnstudio jagas mõned päevad tagasi Facebookis Sarah Maria Sorg'i fotot, millel on DROPS ♥ You #2 lõngast kootud huvitava koemustriga kaelussall.
Proovisin ka kohe seda mustrit kududa. Väga põnev koekiri ja sobib sellele lõngale suurepäraselt. See väike proovilapp on kootud varrastega nr.7.
Mustri ingliskeelne õpetus asub SIIN ja venekeelne on SIIN

Vanade sokkide uus tulemine.

Vanade sokkide kaunid sääred said uue elu rõõmsate triibuliste sokkide näol. Need sokid kudus minu ema umbes viisteist aastat tagasi. Kuna neid kandsid mu kaks tütart, siis labaosad ja kannad olid juba päris hõredaks kulunud. Ma ei raatsinud neid mitte ära visata, ikkagi ema tehtud ja sääreosad ju ilusad terved. Nii tekkiski mõte katkine osa ära lõigata ja säärtele uued pikendused kududa. Lõnga kulus vähem, valmis said kiiremini ja mis peamine, sokid ei rännanudki prügikasti, vaid said noorima tütre lemmiksokkideks:)